diumenge, 12 de desembre del 2010

COMUNICAT DE PREMSA


Les amigues de l’ALBA reivindiquem el dret humà dels lluitadors i lluitadores d’arreu del món a la llibertat i a la defensa del seu país, a l’alliberament de les persones i les nacions oprimides d’arreu del món i al triomf de les causes justes contingudes a la Declaració Universal dels DDHH aprovada el 10 de desembre de 1948 per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

En conseqüència, les amigues de l’ALBA ens solidaritzem amb els 5, Gerardo Hernández, René González, Ramón Labañino, Fernando González i Antonio Guerrero, presos en Estats Units per alertar Cuba sobre plans terroristes promoguts des de Florida. La situació dels antiterroristes empresonats des de fa 12 anys en Estats Units és injusta i volem aportar el nostre petit granet de sorra a la justa reivindicació del govern i del poble de Cuba i de moltes persones i organitzacions d’arreu en demanda del seu alliberament.

Finalment, agraïm a l’artista Paco Bernal la seva càlida i generosa presència entre nosaltres en aquesta activitat que tanca el nostre tercer any d’activitats a favor de l’ALBA i els pobles de Llatinoamèrica i el Carib. 


Girona, 11 de desembre de 2010 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada